Forskellige arrangementer på Fortunen

Mad, Musik & danse aften.

Spisning fra kl. 18.00-19.45

Musikken starter kl. 20.00

Danse menuen består af:

Forret:

       Flødepebermarineret laks med asiatisk peberkorn.

                            Hasselnøddemarineret laks.                         

     Hovedret Carvery:

Rosa stegt Kalvetykstegsfilet, Helstegt oksefilet, Sprød svinekam

Mild orangepebersauce, Portvinsdruesauce, skovsvampesauce.

   Pommes double med hvidløgsflødeost, purløg & bacon

     Gratinerede cremepastinakkartofler, Grønsagstårn.

             Sukkerærter & gulerødder i limesmør

Dybstegte blomkålsbuketter

Hjemmebagt brød og smør.

             Dessert:    

                 Hindbærmousse med nøddeskum

 

Kr. 385,-

Tilmelding samt forudbetaling påkrævet. (begrænset pladser)

Bandet “Chimbo`s Revival” leverer musikken & spiller op til dans

 

Kom ind og spis en dejlig frokost efter Eremitageløbet.

Menu 2019

Fortunens karry sild med æbler, marineret sild, kryddersild m/ kapers & rødløg

Hjemmevarmrøget laks m/ citrontimian & spinatrøræg

Lun fiskefilet med grov remoulade & citron

Æg & rejer

Frikadeller m/ surt

Italiensk ostegratineret pastagratin

Orangemarineret appelsinbagt kylling m/ nødderis

Tarteletter m/ høns i asparges

Sprødstegt svinekam m/ rødkål

Oksefilet m/ årstidens stegte grønsager

Rosastegt kalveculotte m/ salvie

Grønsagstærte

Ostesymfoni m/ spændende tilbehør

Æblekage m/ flødeskum & ribsgele

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød & kiks

Pris pr couvert kr. 315,-

Børn under 10 år. 1/2 pris.

 

2019 menu. 

Varmrøget Laks m/ rygeostcreme & dildolie.

Mortensand med smørbrune kartofler, hvide kartofler, skysauce, rødkål og æbler m/ gele.

Æbletærte m/ vaniljeis & nøddeskum

Bordbestilling anbefales.

PRIS KR. 385-

HUBERTUS BUFFET

 

Fortunens karrysild med æbler & porsesnaps

Grand Marniersild

Kryddersild med capers & rødløg

Hjemmevarmrøget laks med citrontimian & spinatrøræg

Lun fiskefilet med grov remoulade & citron

Æg & rejer

 

Frikadeller med surt

Italiensk ostegratineret pastagratin

Orangemarineret appelsinbagt kylling med nødderis

Tarteletter med høns  asparges

Sprødstegt svinekam med rødkål

Oksefilet med årstidens stegte grønsager

Biksemad med bearnaisesauce

Grønsagstærte

 Ostesymfoni med spændende tilbehør

Æblekage med flødeskum

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød & kiks.

Pris pr. couvert kr. 315,-

 

 

 

Porresild med friterede porrer.

Marinerede sild med løg og kapers.

Fortunens karrysild med æbler og porsesnaps.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.

Hjemme gravad laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.

Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Gammeldags æbleflæsk.

Lun leverpostej med bacon.

Tarteletter med høns i asparges.

Sprødstegt svinekam med rødkål.

Glaseret skinke med grønlangkål.

Andesteg med æbler og svesker.

Mørbrad bøf med bløde løg og svampe.

Ostesymfoni med druer og kiks.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 375,-

ØNSKES VEGETARRETTER KAN DET FORUDBESTILLES

MIN. 15 PERS. (ELLER EFTER AFTALE) & KUN MOD FORUDBESTILLING. RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).

BORDBESTILLING TILRÅDES.

 

 

Marineret sild med løg og kapers.

Fortunens karrysild med æbler og porsesnaps.

Hjemme graved laks med rævesovs tilsmagt med juleøl.

Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Frikadeller med surt.

Lun leverpostej med bacon.

Tarteletter med høns i asparges.

Glaseret skinke med grønlangkål.

Sprødstegt svinekam med rødkål.

Brieost med druer og kiks.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 275,-

MIN. 4 PERS. & KUN MOD FORUDBESTILLING.

RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).

 

JULEBUFFET FRA KL. 18.00

MUSIK FRA KL. 20.00 FRA BJARNE K, DER SPILLER HITS FRA DE SIDSTE 5 ÅRTIER

 

Krydder sild med rødløg

Porresild med friterede porrer.

Marinerede sild med løg og kapers.

Fortunens karrysild med æbler og porsesnaps.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.

Hjemme gravad laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.

Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Frikadeller med surt.

Gammeldags æbleflæsk.

Lun leverpostej med bacon.

Tarteletter med høns i asparges.

Sprødstegt svinekam med rødkål.

Glaseret skinke med grønlangkål.

Andesteg med æbler og svesker.

Mørbrad bøf med bløde løg og svampe.

Ostesymfoni med druer og kiks.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 425,-

BORDBESTILLING TILRÅDES.

 

Pejsestue Fortunen