Forskellige arrangementer på Fortunen

Kære alle vinelskere.

Hotel Fortunen og Noer & Kofod wines.

Inviterer til vinsmagning og tapas d. 11 April.

Den fortabte søn vender hjem for en stund til Dyrhavens smukke omgivelser som vinkonsulent.

Det vil sige , at et samarbejde mellem Noer & Kofod wines og Hotel & Restaurant Fortunen, gerne vil invitere Jer til en fantastisk vinsmagning, hvor der vil blive serveret en lækker tapas tallerken.

Det vil således forgå på denne måde:

Kl. 18.30 Vil vi byde Jer velkommen med lækre bobler på den røde løber.

kl. 19.00 Starter vi vinsmagningen af ni sublime vine, hvor der vil blive serveret en skøn tapas tallerken.

under arrangementet vil vi introducere Vinhuset Noer & Kofod, og de vil fortælle om deres vin. der vil være mulighed for at tage

noter, da vi supplerer jer med smagsskema & kuglepen.

Kl. 21.00 Vil der være mulighed for at bestille diverse vine og vi takker pænt farvel for en forhåbentlig

informationsrig & oplevelsesrig aften.

 

Prisen for dette fine arrangement er blot 175 kr. og der skal reserveres ved forudbestilling.

Der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle.

Bookning foregår på Hotel & restaurant Fortunens e-mail. fortunen@live.dk

 

 

 

 

Mad, Musik & danse aften.

Spisning fra kl. 18.00-19.45

Musikken starter kl. 20.00

                                                 

Danse menuen består af:

Forret:

Spinatroulade m/ spansk skinke, salat & cirtonperler.

Carverybuffet :
Helstegt oksefilet, stegt m/ rosa peber
Kalvestegs faseret m/ porre Italiensk porchetta

Timiansauce, Urtebearnaise, Maderasauce.

Ovnbagte kartofler.
Italiensk kartoffelfad.

Dampet blomkål

Selleri Gordon bleu

Broccolisalat med tørrede tranebær & pinjekerner

Vintercoleslav m/ druer.

Hjemmebagt grov flutes, maltbrød & smør.

Æblecrumble m/ flødeskum.

kr. 350,-

 Tilmelding samt forudbetaling påkrævet. (begrænset pladser)

Bandet “Dreamers” leverer musikken & spiller op til dans

Hør musikken her: http://www.dreamers-live.dk/


 

Stor lækker påskebuffet Fra kl. 12.00 – 16.00

Lune stegte sild i sennepsfløde.

Pernodsild.

Kryddersild med capers og rødløg.

Påskeæg med rilette af hjemmerøget laks.

Hønsesalat med sprød bacon og røgede kartofler.

Ovnbagte grønne asparges med pesto, citrus og revet høost.

Dybstegt hjemmepaneret fiskefilet med grov hjemmelavet remoulade.

Pankostegte scampirejer med guacomole.

Tarteletter med høns i asparges.

Unghanebryst i serranosvøb med saltkogte kartofler.

Lammeculotte med aioli og friteret persille.

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål.

Helstegt oksefilet med hjemmelavet pickles.

Osteanretning med druer, piment og æblechutney.

Rabarbertrifli med flødeskum.

Hjemmebagt franskbrød, rugbrød, kiks, smør & fedt.

Pris 325,00 kr.

Kom ind og spis en dejlig frokost efter Eremitageløbet.

Menu følger sensommeren 2019

2018 menu. 

Rimmet Torsk
Jordskokkechips, peberfrugtkompot,
spæd salat og hjemmebagt maltbrød.

Mortensand
med smørbrune kartofler,
hvide kartofler, skysauce, rødkål
og kanelbagte æbler.

Cognacmousse
med mandelkrokant og
brændt hvid chokolade.

Bordbestilling anbefales.

PRIS KR. 385-   
2019 menu følger i sensommeren 2019 

 

Menu kommer efteråret 2019

Krydder sild med rødløg

Porresild med friterede porrer.

Marinerede sild med løg og kapers.

Fortunens karrysild med æbler og porsesnaps.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.

Hjemme gravad laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.

Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Frikadeller med surt.

Gammeldags æbleflæsk.

Lun leverpostej med bacon.

Tarteletter med høns i asparges.

Sprødstegt svinekam med rødkål.

Glaseret skinke med grønlangkål.

Andesteg med æbler og svesker.

Mørbrad bøf med bløde løg og svampe.

Ostesymfoni med druer og kiks.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 375,-

MIN. 15 PERS. (ELLER EFTER AFTALE) & KUN MOD FORUDBESTILLING.
RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).

BORDBESTILLING TILRÅDES.

Marineret sild med løg og kapers.

Fortunens karrysild med æbler og porsesnaps.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.

Hjemme graved laks med rævesovs tilsmagt med juleøl.

Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Frikadeller med surt.

Lun leverpostej med bacon.

Tarteletter med høns i asparges.

Glaseret skinke med grønlangkål.

Sprødstegt svinekam med rødkål.

Brieost med druer og kiks.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 265,-

MIN. 4 PERS. & KUN MOD FORUDBESTILLING.

RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).

Pejsestue Fortunen