Arrangementer

/Arrangementer
Arrangementer2019-01-07T10:30:36+00:00

Forskellige arrangementer på Fortunen

Mad, Musik & danse aften.

Spisning fra kl. 18.00-19.45

Musikken starter kl. 20.00

                                                 

Danse menuen består af:

Forret:
Rose af limemarineret laks med lakserogn, caviarmousse,
rugbrødstouilles & hjemmebagt maltbrød.

Carverybuffet :
Helstegt oksefilet.
Kalvetykstegsfilet.
Rødvinsmarineret svinekam

Rødvinsrosinsauce. Calvadossauce. Orangepebersauce.

Urtebagte kartofler.
Flødekartofler med bacon & porre.

Ovnbagte rodfrugter med frisk estragon.
Smørdampede broccolibuketter med ristede mandelsplitter. Quiche Lorraine.

Tomatsalat med frisk basilikum & fårefeta.
Rødkålssalat med appelsinfileter, tranebær, valnødder & balsamico.

Hjemmebagt grov flutes, maltbrød & smør.

Nougatlagkage med frugtsalat.

kr. 295,-

 Tilmelding samt forudbetaling påkrævet. (begrænset pladser)

Bandet “Dreamers” leverer musikken & spiller op til dans

Hør musikken her: http://www.dreamers-live.dk/


 

Kom ind og spis en dejlig frokost efter Eremitageløbet.

Menu følger sensommeren 2019

2018 menu. 

Rimmet Torsk
Jordskokkechips, peberfrugtkompot,
spæd salat og hjemmebagt maltbrød.

Mortensand
med smørbrune kartofler,
hvide kartofler, skysauce, rødkål
og kanelbagte æbler.

Cognacmousse
med mandelkrokant og
brændt hvid chokolade.

Bordbestilling anbefales.

PRIS KR. 385-   
2019 menu følger i sensommeren 2019 

 

Menu kommer efteråret 2019

Krydder sild med rødløg

Porresild med friterede porrer.

Marinerede sild med løg og kapers.

Fortunens karrysild med æbler og porsesnaps.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.

Hjemme gravad laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.

Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Frikadeller med surt.

Gammeldags æbleflæsk.

Lun leverpostej med bacon.

Tarteletter med høns i asparges.

Sprødstegt svinekam med rødkål.

Glaseret skinke med grønlangkål.

Andesteg med æbler og svesker.

Mørbrad bøf med bløde løg og svampe.

Ostesymfoni med druer og kiks.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 375,-

MIN. 15 PERS. (ELLER EFTER AFTALE) & KUN MOD FORUDBESTILLING.
RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).

BORDBESTILLING TILRÅDES.

Marineret sild med løg og kapers.

Fortunens karrysild med æbler og porsesnaps.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.

Hjemme graved laks med rævesovs tilsmagt med juleøl.

Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Frikadeller med surt.

Lun leverpostej med bacon.

Tarteletter med høns i asparges.

Glaseret skinke med grønlangkål.

Sprødstegt svinekam med rødkål.

Brieost med druer og kiks.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 265,-

MIN. 4 PERS. & KUN MOD FORUDBESTILLING.

RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).

Pejsestue Fortunen

Månedens menu

Små laksepiroquer

m/ honningdildcreme

 


Kalveribeye

m/ madeirafoiegrassauce

årstidens grønt & kartoffel

———–

Flamberet figner

m/ granatæbler & vaniljeskum

———–

Hovedret: 215.-
2 retter: 285.-
3 retter: 315,-

Kontakt info

Ved Fortunen 33 2800 Lyngby

Telefon: Tlf: +45 4587 0073