Frokostbuffet

Lakseroulade med urtecreme

Hjemmerøget laks, marineret med citronpeber, serveret med Calamataoliven

Scampirejer med salat, vandmelon, agurk og frisk mynte

Parma skinke med melon Supremekyllingebryst marineret i rosmarin, maskeret med hvidvinssauce

Helstegt oksefilet med frisk salvie og koriander

Ravioli med basilikum/chilisauce

Tomatsalat med feta og basilikum

Kartofler stegt med rosmarin

Osteanretning med danske og franske oste samt spændende tilbehør

Hjemmebagt brød og smør

Kr. 415,- min. 20 couverter

Rimsaltet torskefilet anrettet på balsamicorødbeder og rødbedefrites

Medaillon af hellefisk med kold jordskokke-Noilly Pratcreme

Roulade af sandart svøbt i Noritang, med fyld af tigerrejer anrettet på tomatbasilikumsalsa

Klassisk hønsesalat med røgede kartofler

Koreandergravad okseinderlår med agurkecreme

Oksemignoner anrettet på bagte rodfrugter maskeret med portvinsglace

Porrefarseret kalveculotte med sennepskornscreme

Broccolisalat med rødløg, pinjekerner og bacon

Tærte med soltørret tomat og juliennegrønt

Indbagt bondebrie med solbærkompot

Hjemmebagt brød og smør

Kr. 475,- min. 20 couverter

3 slags husets sild

Fiskeanretning bestående af: Hjemmerøget laks fra egen rygeovn. Lun fiskefilet med remoulade. Æg og rejer.

Oksetyndsteg med pickles og peberrod.

Mørbradbøf med bløde løg og svampe.

Flæskesteg med rødkål og surt.

3 forskellige slags oste med diverse tilbehør.

Tilbehør Hjemmebagt brød og smør.

Kr. 340,- min. 15 couverter

Alle arrangementer er berammet til max. 7 timer. Efterfølgende timer efter aftale. Ret til prisændringer forbeholdes! Betaling netto kontant!

PejsestuePejsestue