Menukort

//Menukort
Menukort2018-11-15T18:44:28+00:00

Forretter

med hjemmelavet dressing.

Kr. 89,-

med pinjekerner, parmesanost, salat og trøffelolie.

Kr. 95,-

dertil luftig tomat og citron.

Kr. 89,-

med melon, tomat, pinjekerner og dertil hjemmebagt brød.

Kr. 95,-

Spørg tjeneren/se tavlen.

Kr. 90,-

 

På sprød salat, med hjemmelavet dild mayonaise.

Kr. 95,-

Børnemenuer

med pommes frites, remoulade og ketchup.

Kr. 95,-

med kartofler og sky sauce.

Kr. 95,-

med revet ost.

Kr. 95,-

med agurk, tomat, ost, salat, pommes frittes, remoulade og ketchup.

Kr. 95,-

Alle børneretter er med grøntsags stave og børneis til dessert.

Hovedretter

Grillet oksekødsburger på Briochebolle, blødeløg, tomater, agurker, ketchup, husets aioli og svampecreme,

serveres med trippelstegte kartofler.

Kr. 138,-

Svinemørbradmedailloner, cocktail pølser, bacon, champignon og peberfrugter, serveres med kartoffelmos.

Kr. 170,-

af mørt kalveinderlår, brasede kartofler, ærter, dreng samt skysauce.

Kr. 190,-

med pebermix, pommes rösti, årstidens friske grøntsager eller sauteret grøntsager samt pebersauce.

Kr. 225,-

serveret med dagens kartofler, sæsonens grønt og bearnaise sauce.

Kr. 205,-

dertil kogte kartofler, hummersauce, rejer og asparges.

Kr. 220,-

Spørg tjeneren/se tavle/eller tryk her

Hovedret Kr. 215,-
2 retter Kr. 285,-
3 retter Kr. 315,-

Spørg tjeneren/se tavle.

Kr. 135,-

Stegte hav taske kæber
med bagte jordskokker, sherrytomater og persilleolie. 
Med forbehold for ændringer.

Kr. 199,-

Stegt flæsk med persille sauce og hvide kartofler.

Kr. 130,-

Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål og augurksalat ,hvide kartofler samt skysauce.

Kr. 130,-

Desserter

med vaniljeis, frisk frugt, chokoladesauce og ristede mandler..

Kr. 89,-

med orange ganache og havtorn coulis.

Kr. 78,-

anrettes i orangesaft, tilsmagt med stjerne anis og kanel, hertil vaniljeis.

Kr. 85,-

hertil frisk frugt og havtorncoulis.

Kr. 99,-

serveres med 1 kugle vaniljeis.

Kr. 89,-

3 slags oste med køkkenets spændende garniture.

Kr. 95,-

Frokost lørdag & søndag fra kl. 12.00 til kl. 16.00

med løg og kapers.

Kr. 95,-

dagens hjemmerørt sild 

Kr. 55,-

med røræg og purløg

Kr. 110,-

med asparges, tomat, dild, lækker salat, thousand Island dressing.

Kr. 98,-

med hjemmebagt rugbrød samt hjemmerørt remoulade.

Kr. 65,-

med hakkede løg, kapers, peberrod, pickles, æggeblomme og hjemmelavede rødbeder.

Kr. 110,-

kartofler, løg, tomat, rørt sennep samt vores friskbagte brød.

Kr. 95,-

med pommes frites og hjemmerørt remoulade.

Kr. 110,-

2 x koldt og 2 x varmt.

Kr. 169,-

7 lækre små retter efter kokkens valg samt hjemmebagt rugbrød (min. 2 couv.)

Kr. 205,-

af mørt kalveinderlår, brasede kartofler, ærter, dreng samt skysauce.

Kr. 190,-

Svinemørbradmedailloner, cocktailpølser, bacon, champignon, peberfrugter, flødepaprika sauce samt kartoffelmos.

Kr. 170,-

Grillet oksekødsburger på Briochebolle, bløde løg, tomater, agurker, ketchup, husets aioli og svampecreme,

serveres med trippelstegte kartofler.

 

Kr. 138,-

Spørg tjeneren/se tavle.

Kr. 135,-

3 slags ostmed køkkenets spændende garniture.

Kr. 89,-

med is og frisk frugt.

Kr. 89,-

Ret til prisændringer forbeholdes! Betaling netto kontant!

Månedens menu

Fortunens hjemmegravad laks med rævesauce

tilsmagt med juleøl

———–

Orangemarineret berberiandebryst

m/ sauce bigarade

———–

Ris a la mande

m/ lun kirsebærsauce

———–

Hovedret: 215.-
2 retter: 285.-
3 retter: 315,-

Kontakt info

Ved Fortunen 33 2800 Lyngby

Telefon: Tlf: +45 4587 0073