Forskellige arrangementer på Fortunen

Alle dage tilbyder vi Stegt flæsk med Persillesovs, hvide kartofler & hjemmelavet rødbeder. Pris 140 kr.

 

Menuplan for dagens ret:

 

Fredag:

Fortunbeuf med dagens kartoffel, garniture, peber og bearnaise sauce, pris kr. 185,-

 

Lørdag:

Fortunbeuf med dagens kartoffel, garniture, peber og bearnaise sauce, pris kr. 185,-

 

Søndag:

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, hvide kartofler og skysauce, pris kr. 125,-

 

Der er 10% i rabat på vores normale menukort som findes her på hjemmesiden. Følg os også på facebook (hotel & restaurant Fortunen) med andre fine tilbud.

 

Ring og bestil på 4587 0073, så har vi maden klar når I kommer.

Levering i Lyngby og omegn efter aftale.

 

 

 

Velkomst drink

 

Lakserose m/ caviarcreme,

citronperler  & friskbagt brød.

 

Kalvesteg på planke,

m/ svampesauce & bearnaisesauce,

2 slags kartofler & dagens grønsager.

 

Blødende hjerter m/ vaniljeis

& kærlighedsfrugter.

 

3 retter 325,- kr. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemme røget laks
med limecreme sødet med honning.

Mortensand
med smørbrune kartofler, hvide kartofler,
skysauce, rødkål og æbler med gele.

Gammeldags æblekage.

Bordbestilling anbefales.
Allan Steen tryller på klaveret.

PRIS KR. 385,-

 

Marineret sild med løg og kapers.
Fortunens carrysild med æbler og porsesnaps.
Hjemmegraved laks med rævesovs tilsmagt med juleøl.
Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Frikadeller med surt.
Lun leverpostej med bacon.
Tarteletter med høns i asparges.
Glaseret skinke med grønlangkål.
Sprødstegt svinekam med rødkål.Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 285,-

RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 10 PERS. & KUN MOD FORUDBESTILLING.

 

 

Porresild med friterede porrer.
Marinerede sild med løg og kapers.
Fortunens carrysild med æbler og porsesnaps.
Æg & rejer med caviar og mayonnaise.
Hjemmegraved laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.
Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Gammeldags æbleflæsk.
Lun leverpostej med bacon.
Tarteletter med høns i asparges.
Sprødstegt svinekam med rødkål.
Glaseret skinke med grønlangkål.
Andesteg med æbler og svedsker.
Mørbradbøf med bløde løg og svampe.
Sylte med hjemmesyltet rødbede & sennep.

Ostesymfoni med druer og kiks.
Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 385,-

RØGET ÅL KAN TILKØBES (DAGSPRIS PR. COUVERT).
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 15 PERS. (ELLER EFTER AFTALE) & KUN MOD FORUDBESTILLING.

FØLGENDE DAGE KRÆVES INGEN MINIMUM ANTAL PERSONER:
26.12, bordbestilling tilrådes.

 

 

 

 

Grundet Corona er forestillingen rykket til 2021. 

 

Vi vender tilbage med en ny menu på et senere tidspunkt.

 

 

Pejsestue Fortunen