Forskellige arrangementer på Fortunen

Alle dage tilbyder vi stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler & hjemmelavet rødbeder.

Check vores facebook-side for daglige opdateringer og andre gode tilbud Hotel & Restaurant Fortunen

Der tages forbehold på ændringer i menukortet.

Ring og bestil på 4587 0073 – så har vi maden klar, når I kommer.

 

 

Kig forbi til vores dejlige påske buffet.

Pris 345,-

 

Øvrige påskedage serveres lækker

Påske platte m.m.

Bordreservation tilrådes.

Åbningstider i påsken alle dage fra kl. 12.00 til 22.00.
Køkkenet lukker kl. 21.00

 

Fortunens Carpaccio, ristede blandet
nødder, italiensk olivenolie, senneps-
dressing, toppet med friske urter &
parmesan.

Marineret Svinemørbrad eller Stegt Torsk,
gulerodspuré, konfiterede gulerødder, lyn syltede
gulerødder, kartoffelkugler, friske urter, hertil
Fortunens signatur sovs på æbler & bacon.

Skjulte bær, friske bær, chokolade
mousse, sprød kiks og støv af
hindbær.

Bordbestilling anbefales.

PRIS KR. 395,-

Bemærk at restaurantens normale
menukort er reduceret i teater perioden

 

Fortunens rejecocktail.

Gammeldags Andesteg
med smørbrune kartofler, 
hvide kartofler, andesovs
og hjemmelavet rødkål.

Gammeldags æblekage
med flødeskum og ribsgelé.

Bordbestilling anbefales.

Allan Steen tryller på klaveret.

PRIS KR. 460,-

Juleand eller flæskesteg med hvide, brunede kartofler,
hjemmelavet rødkål, svesker og skysauce.

 

Ris a la mande med kirsebærsauce.

 

1 ret 290,- kr.
2 retter 335,- kr. 

Skal forudbestilles senest den 22.12.2020 og afhentes senest den 24.12.2020 kl. 16.00.

Glædelig jul fra alle os til alle jer

 

Marinerede sild med løg og kapers.
Fortunens hjemmelavede karrysild.

Gravad laks med rævesovs tilsmagt med juleøl.
Paneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Julemedisterpølse,
Frikadeller med surt.
Flæskesteg med rødkål.
Lun leverpostej med bacon.
Tarteletter med høns i asparges.

Brieost med druer og kiks.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 375,-

RISALAMANDE KAN TILKØBES FOR 40 KR. PR. PERSON.
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 10 PERSONER OG KUN MOD FORUDBESTILLING.

Fortunens hjemmelavede karrysild.
Marinerede og kryddersild med løg og kapers.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.
Gravad laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.
Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Julemedisterpølse.
Frikadeller med surt.
Flæskesteg med rødkål.
Lun leverpostej med bacon.
Andesteg med æbler og svesker.
Tarteletter med høns i asparges.
Mørbradbøf med bløde løg og svampe.

Brieost med druer og kiks.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 475,-

RISALAMANDE KAN TILKØBES FOR 40 KR. PR. PERSON.
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 15 PERS. (ELLER EFTER AFTALE) & KUN MOD FORUDBESTILLING.

Fra kl. 12.00 til kl. 16.00

Forudbestilling anbefales.

Pris kr. 350,-

 

Klik her og se vores fine restaurant og eksempel på tag selv bord

Pejsestue Fortunen