Forskellige arrangementer på Fortunen

Alle dage tilbyder vi stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler & hjemmelavet rødbeder.

Check vores facebook-side for daglige opdateringer og andre gode tilbud Hotel & Restaurant Fortunen

Der tages forbehold på ændringer i menukortet.

Ring og bestil på 4587 0073 – så har vi maden klar, når I kommer.

 

 

Kig forbi til vores dejlige påske buffet.
Stor tag selv påske buffet med
mange lækre retter med mere.

Pris 299,-

Øvrige påskedage serveres lækker
Påske platte m.m.

Pris 250,-

Bordreservation tilrådes alle dage.

Åbningstider i påsken alle dage fra kl. 12.00 til 22.00.
Køkkenet lukker kl. 21.00

 

Fortunens Carpaccio, ristede blandet
nødder, italiensk olivenolie, senneps-
dressing, toppet med friske urter &
parmesan.

Marineret Svinemørbrad eller Stegt Torsk,
gulerodspuré, konfiterede gulerødder, lyn syltede
gulerødder, kartoffelkugler, friske urter, hertil
Fortunens signatur sovs på æbler & bacon.

Skjulte bær, friske bær, chokolade
mousse, sprød kiks og støv af
hindbær.

Bordbestilling anbefales.

PRIS KR. 395,-

Bemærk at restaurantens normale
menukort er reduceret i teater perioden

 

Fortunens rejecocktail.

Traditionel andesteg
med rødkål og brunede kartofler.
Saftig, langtidsstegt and serveret med
hjemmelavet karamelliseret rødkål,
smørstegte brunede kartofler og en
fyldig, aromatisk andesauce. En 
klassiker, der hylder Morten’s aften
på bedste danske manér.

Chokolade- og bærmousse 
med sprød havrecrumble.

Let chokolademousse, syrlige bær
og sprød havrecrumble for en
afbalanceret afslutning på middagen.

Bordbestilling anbefales.

Allan Steen tryller på klaveret.

PRIS KR. 450,-

Marinerede sild med løg og kapers.
Fortunens hjemmelavede karrysild.

Gravad laks med rævesovs tilsmagt med juleøl.
Paneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Julemedisterpølse,
Frikadeller med surt.
Flæskesteg med rødkål.
Lun leverpostej med bacon.
Tarteletter med høns i asparges.

Brieost med druer og kiks.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 375,-

RISALAMANDE KAN TILKØBES FOR 40 KR. PR. PERSON.
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 10 PERSONER OG KUN MOD FORUDBESTILLING.

Fortunens hjemmelavede karrysild.
Marinerede og kryddersild med løg og kapers.

Æg & rejer med caviar og mayonnaise.
Gravad laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.
Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.

Julemedisterpølse.
Frikadeller med surt.
Flæskesteg med rødkål.
Lun leverpostej med bacon.
Andesteg med æbler og svesker.
Tarteletter med høns i asparges.
Mørbradbøf med bløde løg og svampe.

Brieost med druer og kiks.

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.

PRIS KR. 475,-

RISALAMANDE KAN TILKØBES FOR 40 KR. PR. PERSON.
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 15 PERS. (ELLER EFTER AFTALE) & KUN MOD FORUDBESTILLING.

Fra kl. 12.00 til kl. 16.00

Forudbestilling anbefales.

Pris kr. 350,-

 

Klik her og se vores fine restaurant og eksempel på tag selv bord

Pejsestue Fortunen