Forskellige arrangementer på Fortunen
Alle dage tilbyder vi stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler & hjemmelavet rødbeder.
Check vores facebook-side for daglige opdateringer og andre gode tilbud Hotel & Restaurant Fortunen
Der tages forbehold på ændringer i menukortet.
Ring og bestil på 4587 0073 – så har vi maden klar, når I kommer.
Nyd den danske sangskat, kombineret
med en lækker 3 retters menu.
1. Marts 2024 fra kl. 18 til 22.
Sopranen Anita Lerche & pianisten Bo Riemer optræder med sangene fra deres nye album:
SONGS FROM THE KINGDOM OF DENMARK.
Kom og vær med til at fejre udgivelsen af det nye danske album “Songs from the Kingdom of Denmark” 🇩🇰 med sangstjernen Anita Lerche, der akkompagneres af den virtuose pianist Bo Riemer. Nogle husker måske Anita fra hendes tid som syngende tjener på Fortunen, år tilbage før hun fik sit internationale gennembrud.
På den musikalske rejse føres gæsterne gennem vidunderlige landskaber af traditionelle folkemelodier, gamle og nyere danske sange, inklusiv en enkelt Kai Normann Andersen vise. Hjertet åbnes med sange fra 1800 -og 1900-tallet sunget på det danske modersmål med et dybt og poetisk indhold skrevet af blandt andre Grundtvig, Ingemann, Blicher og H.C. Andersen.
Restaurant Fortunen danner den perfekte ramme om oplevelsen fredag den 1. marts kl. 18-22, der inkluderer en lækker dansk 3 retters menu og optræden med sanglærken Anita og pianist Bo Riemer. Eventet er støttet af Dansk Musiker Forbund.
Bordbestilling anbefales.
Pris kr. 450,-
Skaldyrs salat, serveret med friske blandede
tomater & rødløg, toppet med spiselige blomster.
Helstegt oksemørbrad, serveret med rødbede,
demi glace, pommes rissolles med tørrede roser.
Kugle af chokolade fyldt med frisk frugt
& bær samt blomsterblade.
Inklusiv 1 glas bobler
3 retter kr. 395,-
2 retter kr. 350,-
Hovedret kr. 275,-
Kig forbi til vores dejlige påske buffet.
Pris 345,-
Øvrige påskedage serveres lækker
Påske platte m.m.
Bordreservation tilrådes.
Åbningstider i påsken alle dage fra kl. 12.00 til 22.00.
Køkkenet lukker kl. 21.00
Rimmet brændt laks
urtemayonnaise, skilt olie,
toppet med friske urter.
Helstegt oksefilet
med dagens tilbehør.
Marineret skovbær,
chokolade og vanilje creme.
Bordbestilling anbefales.
PRIS KR. 395,-
Bemærk at restaurantens normale
menukort er reduceret i teater perioden
Fortunens rejecocktail.
Gammeldags Andesteg
med smørbrune kartofler,
hvide kartofler, andesovs
og hjemmelavet rødkål.
Gammeldags æblekage
med flødeskum og ribsgelé.
Bordbestilling anbefales.
Allan Steen tryller på klaveret.
PRIS KR. 460,-
Juleand eller flæskesteg med hvide, brunede kartofler,
hjemmelavet rødkål, svesker og skysauce.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
1 ret 290,- kr.
2 retter 335,- kr.
Skal forudbestilles senest den 22.12.2020 og afhentes senest den 24.12.2020 kl. 16.00.
Glædelig jul fra alle os til alle jer
Marinerede sild med løg og kapers.
Fortunens hjemmelavede karrysild.
Gravad laks med rævesovs tilsmagt med juleøl.
Paneret fiskefilet med husets remoulade og citron.
Julemedisterpølse,
Frikadeller med surt.
Flæskesteg med rødkål.
Lun leverpostej med bacon.
Tarteletter med høns i asparges.
Brieost med druer og kiks.
Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.
PRIS KR. 375,-
RISALAMANDE KAN TILKØBES FOR 40 KR. PR. PERSON.
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 10 PERSONER OG KUN MOD FORUDBESTILLING.
Fortunens hjemmelavede karrysild.
Marinerede og kryddersild med løg og kapers.
Æg & rejer med caviar og mayonnaise.
Gravad laks med rævesauce tilsmagt med juleøl.
Lun hjemmepaneret fiskefilet med husets remoulade og citron.
Julemedisterpølse.
Frikadeller med surt.
Flæskesteg med rødkål.
Lun leverpostej med bacon.
Andesteg med æbler og svesker.
Tarteletter med høns i asparges.
Mørbradbøf med bløde løg og svampe.
Brieost med druer og kiks.
Hjemmebagt rugbrød, franskbrød, smør og julefedt.
PRIS KR. 475,-
RISALAMANDE KAN TILKØBES FOR 40 KR. PR. PERSON.
MULIGHED FOR VEGETAR RETTER (RING OG AFTAL)
MIN. 15 PERS. (ELLER EFTER AFTALE) & KUN MOD FORUDBESTILLING.
Grilllet rimmet laks
Asparges i rispapir med
parmesan og urtemayonnaise.
Helstegt oksemørbrad
Confiterede gulerødder, gulerodspure,
pommes rissolles med hindbær og
portvins sauce.
Klaret koldskål
vaniljecreme, friske bær, pufsukker,
brændt karamelliseret hvid
chokolade vendt i guld.
Pris 495,- kr.
Skal forudbestilles senest den 29.12.2020 og
afhentes tidligst kl.14.00 og senest kl. 16.00 den 31.12.2022.
I ønskes alle godt nytår.
Fra kl. 12.00 til kl. 16.00
Forudbestilling anbefales.
Pris kr. 350,-
Klik her og se vores fine restaurant og eksempel på tag selv bord